top of page

Jacobsen og Svart.

Vår håndverks filosofi.

Light Roast.

Fremhever kaffebønnenes naturlige smaker og aromaer, i motsetning til mørkere brenninger som kan maskere disse nyansene.. 

Craft Roast

Craft roast er hvor hver brenneprofil er unik og fremhever ulike deler av smakene. Det gjøres ved å bruke kunnskap og tekniske instrumenter for å oppnå riktig brenneprofil. Hver batch vil være litt annerledes og dynamisk.

Precision Roast.

Presisjonsbrenning er hvor vi overfører kunnskapen fra craft roast til en brenner som brenner ved millimeter presisjon, slik at man får den samme smaken gang på gang.

Where beans come true.

Hos Jacobsen og Svart brenner vi ikke bare kaffe – vi dyrker opplevelser.

Med hver bønne vi velger, hver brenning vi perfeksjonerer, og hver kopp vi skjenker, er vi på en misjon om å løfte hverdagen gjennom kaffens kunst.

Vår lidenskap for norsk lysbrent kaffe handler ikke bare om smak; det handler om å belyse den unike historien hver bønne forteller.

 

Vi tror på kraften i en perfekt tilberedt kopp til å skape samtaler, smi forbindelser og lyse opp dager.

 

Forankret i bærekraft, drevet av innovasjon og dedikert til kvalitet, er vi mer enn bare kaffebrenner – vi ønsker at kaffekulturen skal være inspirende, inkluderende og gøy. Fra låven vår brennes all kaffe som går i koppen din. 

bottom of page