


True Norwegian Roast.
For å lage perfekt lysbrent kaffe må man ha god kaffe.
For å få tak i god kaffe må man ha gode relasjoner med kaffebøndene.
For å få gode relasjoner til kaffebøndene må man betale en rettferdig pris og det må kunne spores fra kaffebær - til brenneprofil og dato.
For at vi skal brenne gode kaffebønner må vi balansere sødme og syrlighet for å fremme rikdommen i smaken.
Da gjelder det å brenne det akkurat på det punktet at all det fantastiske forarbeidet gjort hos kaffebonden skinner gjennom kaffekoppen.
Slik blir det god kaffe.
Jacobsen og Svart.
Vår brennestil.
Light Roast.
Fremhever kaffebønnenes naturlige smaker og aromaer. Vi ønsker at sødme og rikhet på smak skal fremheves, slik at produsentenes kunnskap og kjærlighet kan skinne over morgenkaffen din.
Craft Roast
Craft roast er hvor man må bruke sansene sine 100% og stole på kunnskapen sin.
Det gjøres ved å bruke få men elementære tekniske instrumenter for å oppnå riktig brenneprofil.
Hver batch vil være litt annerledes og batchene vil være dynamisk.
Det betyr at du må skru litt på kverna for å få optimal opplevelse.
Precision Roast.
Presisjonsbrenning er hvor vi overfører kunnskapen fra craft roast til en brenner som brenner ved millimeter presisjon, slik at man får den samme smaken gang på gang.