top of page
IMG_3016.JPG

Mobil barista  Sykkelbarista  Lei en Barista  Pop-up kaffebar 

Logo 1000 x 1000.png

Å lage den perfekte koppen med kaffe er en kunstform, og vi vet at noen ganger trenger du ekspertisen til en ekte barista for å gjøre den ekstra spesiell. Det er derfor vi introduserer vår unike "Lei en Barista" tjeneste – din billett til å bringe eksepsjonell kaffeopplevelse rett til ditt arrangement eller bedrifts event.

Vi lover deg popularitet, masse folk og topp stemning!

Enten det er en viktig forretningsmøte,en produktlansering eller en spesiell anledning, kan du nå løfte kaffeopplevelsen til nye høyder med vår erfarne barista ved din side. Vår dyktige barista vil ikke bare servere de mest utsøkte kaffe drikkene, men også skape en atmosfære av eleganse og kaffe ekspertise.

Hva kan du forvente?

Våre barista'er er trent opp til å takle mange bestillinger, lange køer og det å effektivt drive en kaffebar on-site i alle settinger.

Tiltrekk deg den oppmerksomheten du ønsker eller de menneskene du ønsker ved å tilby det mest populære produktet på messer, kick-off, events og lignende. Kaffe.

Hvordan fungerer det?

1. Kontakt oss.

Start dialogen om mulighetene og preferansene. Ønsker du trykk på kopper, vil du at vi skal ta med kopper, hva med vann, når skal vi rigge osv.

2. Planlegg.

Vi samarbeider med deg og bedriften for å løfte arrangementet til ønsket nivå. 

3. Nyt arrangementet.

Et event eller arrangement er alltid mye tanker og planer. Vi har erfaring og kompetanse til å løfte alle menneskene mot deg. Denne dagen trenger du ikke tenke noe på kaffe, vi fikser alt bare sørg for å ha budskapet eller dine folk klare for å få ut beskjeden.

Gi gjestene dine en minneverdig smaksopplevelse som de vil snakke om lenge etter at arrangementet er over.

Start å planlegg neste event. Kontakt oss.
Send oss en e-post, så starter vi dialogen om hva vi kan tilby dere på neste event.

0047- 908 26 046

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Tusen takk for henvendelsen, vi kommer tilbake til deg så fort som mulig!

Vi leverer

pop ups i

hele landet.

bottom of page