top of page

Samarbeid.

 

Vi samarbeider med hoteller, restauranter og kaffebarer

som ser på kaffe som en del av helheten 


ikke bare et produkt på menyen.

Vår rolle er å bidra med råvare, presisjon og retning,


slik at kaffen får fungere i sitt rette miljø.

For steder som ønsker et tydelig og presist kaffeuttrykk.

Vår Praksis.

Råvaren leder.


Vi velger kaffe ut fra smak og uttrykk,

ikke tilgjengelighet eller volum.

Presisjon fremfor bredde


Et smalt utvalg gir bedre kvalitet


og enklere drift.

Tilpasset kontekst


Kaffe skal fungere i rommet den serveres i –


fra frokostservering til vinmeny.

Langsiktighet


Vi prioriterer samarbeid som får utvikle seg over tid.

Utvalgte kaffer tilpasset deres konsept
Veiledning i valg av kaffe og uttrykk
Grunnleggende opplæring for ansatte

Stabil leveranse i små og mellomstore volum

Driftsikkert Utstyr

Hva vi kan tilby.

Restauranter der kaffe er en del av avslutningen
Hoteller med fokus på kvalitet fremfor volum
Kaffebarer med tydelig uttrykk

Kontorer som ønsker prikken over i'en.
Steder som ønsker færre, bedre valg

Dette passer for.

Steder som prioriterer lavest mulig pris
Konsepter med svært høyt volum

Dette det ikke passer for.

Vi samarbeider primært med et begrenset antall aktører for å sikre kvalitet og oppfølging.

Nye samarbeid vurderes løpende.

For forespørsler om samarbeid:


brenneriet@jacobsensvart.no

bottom of page