top of page

En hilsen fra Jacobsen og Svart.

Kjære kaffe frelste!Tiden har vært som en kopp nytrakta filterkaffe - noen ganger litt for varm og bitter, andre ganger perfekt balansert og nydelig.


Men uansett har vi på Jacobsen og Svart holdt motet oppe.


Etter å ha vandret rundt som kaffenomader i en stund, har vi endelig funnet vår nye heim i en sjarmerende gammel låve på Smiskaret i Malvik.


Tony Jacobsen brenneriet i Smiskaret, Malvik

For oss handler kaffe om mer enn bare en drikke - det er en lidenskap, et håndverk og en respekt for råvarene som få andre kan måle seg med.


I vår nye låve kan vi virkelig leve ut denne filosofien fullt ut.


Hver eneste batch blir behandlet med en nesten religiøs ydmykhet og omtanke.


Husker dere da jeg først oppdaget spesialkaffens vidunderlige verden på Java Espressobar i Oslo for mange år siden?


Det var som å få øynene opp for en helt ny dimensjon av smaker og aromaer jeg aldri hadde drømt om. Siden den dagen har jeg vært besatt av å utforske kaffens uendelige muligheter for kompleksitet og finesse. Og nå, her i vår fredelige låve, føler jeg at vi endelig kan ta det til helt nye høyder.


Vi cupper og smaker oss frem til den beste kaffen

For dere som ennå ikke har prøvd vårt legendariske kaffeabonnement, vil jeg virkelig oppfordre dere til å gi det en sjanse. Det er den ultimate måten å oppleve den fantastiske reisen gjennom kaffens mangfoldige smaker og nyanser på. Hver eneste måned vil dere få en nybrent batch av våre aller mest eksklusive og spennende bønner rett hjem i velkomstboksen. En liten smakseksplosjon av tropiske toner, nordisk håndverk og ren kaffemagi.Og glem ikke å stikke innom vår kaffebar i Brattørgata 4 i Trondheim når dere er i byen. Der kan dere nyte en kopp av våre signatur-roast Norwegian Light Roast eller prøve noe nytt og spennende fra vår roterende meny.


Våre lidenskapelige baristaer vil sørge for at hver eneste slurk er en liten opplevelse i seg selv.


Tusen takk for at dere følger vår reise og støtter vår lidenskap for kaffe.


Vi gleder oss til å dele mange flere smaksopplevelser med dere fremover!


Kaffehilsen fra oss alle på Jacobsen og Svart13 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page