top of page
Tony jacobsen Jacobsen og svart kaffebrenneri trondheim norway nordic approach.png

Smaksafari.

Nordic light roast er å brenne lysere enn det tradisjonelle, det gjør man for å fremme alle smakene. Norsk lysbrent er lysere, også mere smakfull - hemmeligheten er vannet og det å finne presisjon.

I 2012 startet jakten på en digg kopp kaffe. Det førte til hacking av aircondition anlegg, avfuktere, luftfuktere og flere ville ting for å skape den beste kaffen man kunne.

Det ble en evig jaktt, og den slutter aldri.

Vår kaffe er kjent for å være smaksrik, med rikt smaksbilde. Kaffen vår kommer og den forsvinner, og vi mener det er slik den skal være - fordi det er sånn livet er. Og det å drikke en kopp med livet hver morgen, det er sykt kult egentlig.

49.png

Ærlig håndtverk. Single-drum.

Kaffebønder er kule folk. De lager helt råe ting fra et bær som har et frø. Det er helt kokko i hodet, men det funker. Det blir kunst. 

Da må vi hedre de ordentlig. Vise de respekt. Da må vi være forsiktig og få det frem.

Da brenner vi, tester, balanserer og vi må finne roen i det som skjer. Noen ganger smaker det bare veldig annerledes, og det på en god måte. For hva er vitsen med å gjøre de samme tingene igjen og igjen - uten å gjøre noe nytt?

Så vi har valgt å brenne på en single drum brenner. Det er veldig vanskelig, derfor må man være veldig forsiktig, man må finne balansen.

8.png

Bærekraft.

Vår forpliktele til etisk handel er i hjertet av hver bønne vi tilbyr. 

 

Vi deler verdier, holdninger og lysten å skape noe større sammen med våre produsenter. Hvert kjøp støtter bærekraftige praksiser og gir kraft til samfunnene slik at kaffeprodusentene får bedre arbeidsvilkår, bøndenes familier og venner får bedre sosiale vilkår. 

Kaffe skaper endring, bio-diveristet, utdanning, kunnskap, agrikultur og mangfold.

 

Coffee - connecting people.  

50.png

Fersk kaffe.

Fra crop til kopp, ferskhet er viktig. Alle våre kaffe tilbys ferske, med forpakning som bevarer aromaen og slipper ut gasser når de blir overflødig. Den beskytter også mot lys.

Fersk kaffe.

- because your worth it.

35.png

Til alle bryggemetoder.

Om du er en espresso aficionado, håndbrygg fantast, french press lover-lover, eller skogsbarka kokekaffe troll. Så skal vår kaffe passe til alle bryggemetoder, kverna er din venn.

Espresso passer de som har espresso maskin, automatiske kaffemaskiner og bialetti kanne. Men om du ønsker en litt mørkere kaffe, eller brenningsgrad - velg vår espresso.

Filter går i alle bryggedingser hvor det er papir filter eller metall filter såvell som i perkulator, kokekaffe, fransk pressa/presskanne eller noe annet fancy-smanshy.

Åh, dæsken.
En ting til.

Vår forpliktelse til den kjærlige kaffebønna kjenner ingen grenser.

 

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, får du ikke bare informasjon om hvilke kaffe vi har og hvordan de smaker, men du får lære om kaffe, bli oppdatert på nyheter, få innvitasjoner og masse annet gøy.

Så bli med oss i dag og få informasjonen før alle and

Få vårt nyhetsbrev.

0047-90826046

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Jeg visste du var fantastisk. Nyhetsbrev skal bli !

Shop Now!_edited.jpg

Where beans come true.

Sjekk ut webshoppen vår. Finn din favoritt kaffe, vi er sikker på at du finner noe 

bottom of page